Следи го твојот

Инстинкт


Зачлени се
Фитнес Фитнес
fitnes
Изговорите не согоруваат

Калории


Зачлени се
Групни активности Групни активности
fitnes
Подготви се за

Успех


Зачлени се
Третмани Третмани
fitnes
Опушти го секој дел од

Телото


Зачлени се
Масажа и спа Масажа и спа
fitnes
Место за вашата

Убавина


Зачлени се
Beauty Beauty
fitnes

За нас

Спортскиот центар Synergy Fitness & Spa е отворен на 21.01.2015. Центарот е опремен со најсовремени апарати и технологија кои ќе Ви озвозможат совршен тренинг и загарантирана релаксација.

Фитнес салата е со дневна светлина, пространа, со висина поголема од стандардната, професионална вентилација, опремена со комплетната и најсовремена програма на TECHNOGYM. За Вас се грижат високо квалификувани инструктори и тренери кои ќе Ви помогнат да го постигнете саканиот резултат.

fitnes sala

Фитнес сала со површина од 1000 метри квадратни

fitnes sala

Посебни делови за:

 • аеробен ( кардио ) тренинг,
 • кружен тренинг,
 • за слободни тежини ( специјално гумиран под ),
 • дел за партер вежби

fitnes sala

 • туш кабини
 • тоалети
 • фенови за коса
 • гелови за туширање во кабините

fitnes sala

120 сандачиња со клуч кој го добивате на рецепција

Зошто да се зачлените во Synergy?

 • Професионален кадар
 • Health Bar
 • Најнова опрема
 • Паркинг простор