Aerobic

со Емилија Трајчевска

 Вторник/Четврток  19ч.

 Сабота  11ч.

Аеробикот е физичка активности која Ви овозможува да се доведете во добра физичка кондиција , да ја подобрите работата на срцето и белите дробови и да го обликувате Вашето тело и намалите масните наслаги.