BeautyСалон за убавина

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години, кога непознат печатар зел кутија со букви и ги сложил на таков начин за да направи примерок на книга. И не само што овој модел опстанал пет векови туку почнал да се користи и во електронските медиуми, кој се уште не е променет.

Галерија

Ценовник за фризура

Миење 100 ден.
Шишање 400 - 500 ден.
Виткање 500 ден.
Обликување 600 ден.

Фарбање - Услуга 300 - 400 ден.
Фарбање - корен 850 ден.
Фарбање - цела коса 1000 ден.
Бланширање 1000 - 2000 ден.

Ампула 200 - 300 - 400.00 ден
Шминка 2,000.00 - 3,000.00 ден.
Пакет - Шминка, Фризура и Трепки 3,500.00 ден
Невестинкси пакет(Шминка, Фризура и Трепки) 6,500.00 ден