Контакт

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години,

A

ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври) Види мапа

T

02 24 40 025

02 24 40 005

E

info@synergyfitness.com.mk

Работно време

Пон-Пет 07-22ч

Саб-Нед 10-22ч

Пиши ни: