Акупунктура

Физиотерапевти:

Акупунктурата е западна медицинска метода која се користи за намалување на болката преку стимулирање на нервите во мускулите и меките ткива со игли, што доведува до ослободување на хормонот ендофрин и други неврформонски фактори кои доведуваат до чувство на болка, го намалува воспалението, ја намалува мускулната вкочанетост и ја подобрува мобилноста на зглобовите.

Цени
Акупунктура 600 ден
Aкупунктура (додаток на масажа) 400 ден